de beste en gemakkelijke manier om woorden te tellen – leer uw mogelijkheden en possibilities_

Vandaag, de meerderheid van de tekstverwerker applicaties zijn uitgerust met automatische woord tellen modules. Bijvoorbeeld, er zijn Unix-achtige systemen die een programma speciaal gebruikt voor het woord tellen omvat. Dan weer, kunnen de resultaten van het tellen van woorden afhankelijk van het tellen van programma’s die u gebruikt. Dat komt omdat verschillende systemen hebben verschillende definities voor de term “” woord “”. Dit hangt sterk af van de onderliggende tekst segmentatie algoritmen, alsmede op de vraag of de woorden voorbij de primaire tekst (bijvoorbeeld voetnoten en verborgen tekst) worden geteld.

Woord tellen kunnen worden verlangd wanneer de tekst is om te verblijven in de limiet van wat bepaalde grenzen woorden. Dit zou met name in academici ‘, juridische documentatie, journalistiek, alsmede de reclame van toepassing. Woord telt kan ook gemakkelijk worden gebruikt voor het berekenen of meten van leesbaarheid. Sommige mensen gebruiken woord telt voor het meten van het typen of lezen snelheden (typisch in woorden / minuut). Nog een ander gebruik van het woord tellen kon categoriseren van documenten door hun lengte. Als voor een voorbeeld, auteurs werkzaam in de Science Fiction of Fantasy Writers genre in de VS accepteren telt woord als de maatstaf voor welke delen van fictie in aanmerking voor welke categorie van Nebula award zou zijn.

U kunt gebruik maken van een aantal woorden softwaretoepassing of gereedschap maken als je nodig hebt om woorden te tellen. Gelukkig kunt u veel online te vinden. Deze tools tellen het totale aantal woorden die worden ingediend. Deze tools woorden tellen die zijn gemaakt van puur uit het alfabet, terwijl sommige van deze instrumenten tellen ook woorden die zowel alfabetten en cijfers bestaan. Dan weer, sommige tools zijn veelzijdig genoeg om woorden te tellen dat een apostrof (‘) of een koppelteken bevat (-). Maar veel van deze tools hebben hun beperkingen ook. Bijvoorbeeld, zullen sommige niet tellen woorden die beginnen met een apostrof (‘) en / of een koppelteken (-). En in het algemeen, woorden die zijn gemaakt alleen uit pure nummers zijn vrijgesteld van de wereld telling door woord tellen of tekstverwerking software applicaties. Als voor een instantie, de 1234 misschien niet helemaal worden geteld, terwijl de 1234A wereld kunnen worden genomen en beschouwd als een woord door het woord tellen tool.

Dan weer, dit zijn slechts de gemeenschappelijke scenario en je zou heel goed vinden enkele uitzonderingen ook. Sommige software applicaties hebben generieke regels voor uitsluitend Engels en andere talen zijn niet gedekt. Dus van u bereid bent om een ??nauwkeurige aantal woorden van de tekst geschreven in het Spaans of Nederland doen bent, moet u eerst een geschikte softwaretoepassing vinden. Woorden tellen softwaretoepassingen kunt u naar voetnoten toe te voegen en te verwijderen voordat het woord. Hetzelfde kan worden gedaan om eindnoten. Er zijn kenmerken en functionaliteiten voor inclusief of exclusief voetnoten en / of eindnoten van het aantal woorden.

Daarnaast is het ook moeilijk om snel hertelling de woorden, punten en lijnen (of zelfs tekens) als je gewoon gebruik maken van de werkbalk voor het aantal woorden. Voor webmasters die hun link naar een online directory en link ruil dat het totale aantal tekens / woorden die ze kunnen dienen voor de site beschrijving beperkt leggen, het is een feit dat de hele zaak zal eindigen in een overlast te voegen woorden en / of tekens! Dus, sommige software-oplossingen hebben speciale “” knippen & plakken “” oplossing. Veel van deze software-applicaties zijn gratis beschikbaar online en ze gewoon rocken als het gaat om woord tellen of karakter tellen die in een pagina, artikel, boek of zin.