de persoonlijke ervaring van het gebruik ipad

Eerst wil ik zeggen tegenover dat veel mensen vaak vragen om de iPad te zien of zelfs te Netbook Notebook haalbaarheid vervangen, op dit punt, kan ik zeggen is “onmogelijk.” Net als “Steve Jobs” In de iPad zal worden gepubliceerd wanneer uitgedrukt, iPad is een bereik tussen mobiele telefoons en apparaten Notebook mobiel. iPad is krachtiger dan een mobiele telefoon, maar lichter dan de notebook, maar ook bevorderlijk zijn voor de uitvoering. Hij kwalificeerde voor de eindgebruiker zal normaal met het Notebook deel van het werk, maar niet allemaal uitgevoerd. Het wordt gebruikt om de kloof tussen mobiele telefoons en notebook vullen, niet ter vervanging van beide.

Surfen op het web betreft, is het de sterke punten van de iPad. Gebruik hebben gemaakt van de iPhone weet dat Safari op de iPhone web browser, met een sterke plek, maar nog steeds het oude probleem: het scherm is te klein. Het web browsen op de iPad is anders, net als de iPad, surfen op het web met een browser op een desktop machine zo eenvoudig. iPad is de schermresolutie 768 x 1024, zodat u zo lang als de iPad wordt een horizontaal 1024 x 768, en dit is precies wat de meerderheid van de voorgestelde resolutie locatie (Apple iPad zal ontwerpen de schermresolutie is niet onredelijk in deze), en omdat de grootte van het scherm is groot genoeg om te gebruiken, dus geen noodzaak om te vergroten om meer ontspannen en gelukkig.

Veel mensen zullen klagen iPad geen Flash, sommige van incompatibele video en DVD-video, dit was nooit voor mij, te steunen want zelfs als de machine of laptop met behulp van de tabellen op Safari, Firefox, en zelfs Google Chrome browser, ik ge?nstalleerde Flash-software voor het blokkeren zal versnellen pagina laadsnelheid. Ondersteunt daarom geen Flash iPad voor mij gewoon toeval. Maar voor de DVD-film, ik stel met behulp van krachtige mac iPad converter of de beste iPad video converter. Dit is de beste tool die DVD kan overzetten naar iPad met gemakkelijke momenteel

Op deze manier, adviseer ik u de browser naar iPad te gebruiken in te stellen: “Atomic Web Browser” Hoewel het gebruik van de kern van Safari, maar het is krachtiger. Naast de bediening gemakkelijker multi-tab browsing, maar het kan ook blokkeren advertenties, en zelfs multi-touch gebaren die de operatie (bijvoorbeeld: slip twee vingers naar links terug naar de vorige pagina), en veel van de details instellingen functies om het web meer vergelijkbaar met desktop machines gevoelens te bladeren.

Zoals voor het lezen als een traditioneel tijdschrift, was ik door “Zinio” Om online aankoop, abonneren op en lees offline. Nieuwe vormen van elektronische tijdschriften, een persoon die sterk voor dat je moet proberen “WIRED Magazine? Hoewel sommige reactie iPad-versie van” WIRED “minder dan de dichtheid van de verstrekte informatie, maar het doet de presentatie van het elektronisch tijdschrift biedt meer ruimte voor mensen voor te stellen, kunnen we kijken naar hun profiel films kan een idee te krijgen:

Ik ben momenteel op de iPad via “NewsRack” Om te lezen Feed, naast haar scherpe presentatie, het allerbelangrijkste is volledig functioneel, makkelijk te maken me willen lezen, maar hebben geen tijd om het artikel in “Instapaper gegooid gelezen hebben “, En ook mij door te laten” Twitter? Mijn Twitter) Deel het lezen van het artikel. Sharing functie is zeer belangrijk voor mij, omdat ik altijd krijg dat veel te duwen door de Vrienden van de Twitter verstrekte informatie zal uiteraard een backup wilt maken een aantal nuttige, interessante dingen voor iedereen.

iPad geef mijn leven comfortabeler en gemakkelijker, bent u klaar om de gelederen van onze gebruikers iPad aan te sluiten.