de relevantie van het toevoegen van beeld watermerken

Heb je een vriend die in de digitale fotografie? Heb je bladeren door zijn website om een ??kijkje te nemen op de geweldige foto’s die hij heeft genomen? Zeker, moet je zijn opgevallen hoe zijn foto’s zijn voorzien van een afbeelding watermerk ergens langs de print, toch? Dit duurt een of andere manier het plezier van het kijken naar de foto’s als gevolg van de foto’s zelf worden een beetje vervormd. Ooit afgevraagd waarom je vriend doet dit?

Je vriend is slim om dit te doen omdat het watermerken is eigenlijk een methode van beveiliging. Bij de komst van de computer technologie en het internet, het is zo makkelijk om foto’s te pakken uit het web en gebruik ze voor je eigen doel. Sterker nog, je zou wel eens schuldig aan dit zelf. Er is niet veel schuldgevoel te beginnen omdat je niet beweren dat de fotograaf van de foto’s die u zijn grijpen uit het web, toch? Toch zijn er veel mensen over het web die precies dat te doen. Grijpen ze foto’s van de websites van zeer getalenteerde fotografen en post ze op hun eigen websites. Wat erger is, is dat ze beweren deze kunstwerken te hebben genomen. Wat is er van intellectuele eigendom en auteursrechten hier? Dit is waar het watermerk komt in de foto – pun intended.

Bij het overwegen van watermerken, de eerste stap is het vinden van de perfecte watermerken software. Om dit te doen, analyseren uw behoeften en de kenmerken van de verschillende merken en merken van software die u overweegt krijgt. Als u werkt op honderden foto’s tegelijk, dan wilt u misschien software die je watermerk uw foto’s door batch kunt krijgen. Miniaturen zou dan moeten worden gemaakt voor dit doel. Alleen niet vergeten dat de software die u krijgt al uw wensen te beantwoorden.

Zodra u de perfecte software te vinden, de volgende stap is om je eigen watermerk te kiezen – met name, de grootte en de plaatsing. Denken van het watermerk als uw handtekening dus zorg ervoor om goed te kiezen, omdat je zal moeten aan de stok met uw stempel van nu af aan. Het hebben van een meer indringende watermerk zou zeker weren die drommels uit te grijpen uw foto’s. Maar nogmaals, zou zo’n watermerk maken het bekijken van uw foto’s moeilijker.

Hier zijn verschillende soorten watermerk afbeeldingen die u zou willen overwegen: generieke, specifieke, datum, beeld-en auteursrechten. De generieke watermerk toont schaamteloos dat een beeld niet mag worden gegrepen omdat iemand anders de eigenaar is. Tekst steekproef voor deze watermerk kon DEMO, MONSTER, of gewoon NIET GEBRUIKEN zijn. Specifieke watermerk, aan de andere kant, geeft ze specifieke tekst om mensen te laten zien dat u de eigenaar van de foto en dat het niet mag worden gebruikt voor andere doeleinden.

Datum en auteursrecht watermerken zijn al vanzelfsprekend. De datum waarop de foto is genomen wordt gebruikt als watermerk, terwijl het watermerk auteursrecht is alleen dat – het woord COPYRIGHT wordt geplaatst over het hele beeld. Dit krijgt zeker de boodschap over te brengen. Het beeld watermerk, aan de andere kant, kon het offici?le logo van het bedrijf. Dit toont aan dat een bepaald bedrijf claimt rechten op die foto. Met de verschillende soorten watermerk afbeeldingen die je kunt gebruiken, zal je zeker hebben wat nodig is om uw foto’s te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.