de waarheid over winnen en web-based CRM

Snelheid van de applicatie gebruik
Waarschijnlijk is de sleutel voor alle zakelijke en de reden dat meer dan 80% van de CRM-markt is nog steeds applicatie gebaseerd. Als je x aantal mensen met behulp van het systeem voor X hoeveelheid tijd, zult u moeten begrijpen dat dit kost je tot 30% meer omdat het beheer van deze hoeveelheid gegevens via een web-interface zal meer manuren onvermijdelijk betekenen. Toepassing gebaseerde systemen (win based) zal sneller zijn om toegang te krijgen
CRM-systemen zijn door het ontwerp een heleboel pagina’s / beheren van een grote hoeveelheid gegevens / cre?ren van een veel rapporten etc en helaas is de wereld van het web is gewoon nergens zo snel om dit bedrag van de functies te beheren. De belangrijkste verklaring hiervoor is web-gebaseerd versus applicatie gebaseerd, heeft iedereen die gebruik maakt van Microsoft Outlook, maar af en toe gebruikt Outlook Web Access (webversie) zal het verschil in snelheid en bruikbaarheid in vergelijking met de desktop-applicatie versie kennen, hetzelfde geldt voor lotus notes / iNotes etc.

Diepte van componenten beschikbaar
Hoewel het web is gekomen in sprongen en grenzen als je component rijke systeem je gaat worden op nadeel als je bent volledig web gebaseerd. Internet IE of Firefox etc in hun ruwste vorm zijn besturingssystemen waarvan er vaardigheden zijn minder superieur aan XP / Vista etc. CRM-systemen hebben vaak complexe functies en scherm ontwerpen zoals, SMS, E-mails versturen, rapporten, lookups etc. Helaas de web is gewoon niet genoeg gevorderd om te kunnen de functies die beschikbaar zijn via een win gebaseerd systeem passen.

Ontwikkelen van componenten
CRM-tools in de blue chip-omgevingen worden vaak win basis waarvan de verdere ontwikkelingen op de top zal worden gemaakt voor de integratie in de eindklanten work flow. Maatwerk voor het web is een stuk duurder en arbeidsintensief te ontwerpen en te ontwikkelen. Dit is de reden waarom u vindt dat als Sales Force CRM’s zijn meestal meer out of the box oplossingen.

Corporate access network
De meeste samenwerkt zou niet eens profiteren van de belangrijkste reden dat u een webpagina alleen CRM-tool die direct toegang overal in de wereld zou gebruiken. Met de kern reden is dat van informatiebeveiliging. De meeste bedrijven zouden niet willen dat de toegang van buiten het bedrijfsnetwerk, die zich leent voor het enige voordeel van een web alleen milieu. Serververeisten 3GB’s zijn minimaal en met wat het gebruik van 3rd party producten toegang van overal in de wereld kan worden opgedaan met gemak als dit is een vereiste.

Export en integratie met andere toepassingen
Hierboven genoemd, maar is een belangrijk fundamenteel bij het kiezen van een web versus win strategie is die van de integratie. CRM-systemen moeten integreren met andere systemen te analyseren / communicatie / rapporten / financi?n, enz. te bouwen ben ik niet stellen dat een internet provider niet in staat zou zijn om de integratie te bieden, maar ze zullen u voor het voorrecht en neemt een deel van de kracht weg van het bedrijf en plaatst het terug met de verkoper als een bron van inkomsten voor hen. CRM systemen zoals Wet / Siebel / 3GB hebben een schat aan integratie-instrumenten ingebouwd, en nog belangrijker kan door het werk van kracht worden toegediend.