foto’s waarom doen we ze

Sommigen herinneren zich misschien poseren voor een “ge├»mproviseerde” fotomoment bij elke familiebijeenkomst. Je stond daar bevroren, met gecementeerde glimlacht als u vroeg zich af of tante Thelma ooit de foto zou nemen. Kaas …… dan Bam! Je werd verblind door de felle flits lamp.

Tante had het juiste idee. Ze wilde elke gebeurtenis herdenken. Het maakte niet uit of de ontwikkelde film maakte het nooit uit het karton enveloppen. Wat belangrijk was is dat ze genoten nemen van foto’s. Amateur-fotografen overal steeds die foto’s als een favoriet tijdverdrijf.

Fotografie is een goed middel om iemands leven te boek. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus wat een uitstekende manier om speciale momenten, hoogtepunten en mijlpalen te documenteren. Na verloop van tijd, ons geheugen is niet zo ijzersterk als het ooit was. Met foto’s kunt u nog steeds het bijzondere moment, zelfs als het geheugen vervaagt roepen.

Fotografie is goed voor uw welzijn. Denk na over alle studies die over hoe heilzaam lachen is voor uw gezondheid praten. Nu overwegen je emoties als je foto’s van een nieuwe baby, of een bruiloft, of een van de andere schattige foto’s die zijn gevonden in e-mail in-boxen op een dagelijkse basis te zien. Ze maken je blij! Foto’s lokken positieve emoties.

Denk na over de mensen die in de winter van 2004 in Zuid-Texas waren. Ik weet zeker dat ze waren blij om daar te zijn uitgeschakeld wanneer zij hadden sneeuw voor het eerst in meer dan 100 jaar. Er waren mensen buiten het nemen van foto’s om middernacht, wat een kans!

Heb je ooit herten op de kant van de weg gezien? Niet al te veel geld stopt lang genoeg om te worden gefotografeerd. Als je het geluk hebt om te zitten herten te zien bent, kun je beter hopen op een camera bij je te hebben, omdat ze waarschijnlijk niet worden er zitten voor u klaar de volgende keer dat je rijdt door.

Terwijl sommige mensen nog steeds de voorkeur film camera’s, digitale camera’s komen nu in elke grootte of budget. Voor de beginnende fotograaf die alleen maar geniet van het nemen van foto’s als een manier om te ontspannen of te vangen die een van een soort momenten, geschikte digitale camera’s zijn verkrijgbaar voor minder dan $ 100.

Sommige mensen zijn nog steeds met behulp van 1.3 megapixel digitale camera. Door standaard van vandaag, dat wordt beschouwd als een dinosaurus. Maar het zou nog werken als de fotograaf wilde alleen maar af en toe een foto te nemen naar de lijst objecten te koop op eBay. Vandaag veel amateur-fotografen worden met behulp van digitale camera’s met 4-6 megapixels.

Als vuistregel geldt, hoe hoger de mega pixel, hoe hoger de prijs. Ondanks hogere megapixel camera komen ook met meer toeters en bellen en hebben een hogere resolutie. Bijna alle digitale camera’s hebben ook een timer en het vermogen om zeer kleine filmclips te maken. Velen hebben ook zoomlens functies.

Met digitale fotografie is het leuk om te spelen met nieuwe technologie. Maak een screensaver van je beste foto met ImageBox uit CoolUtils. Als je kwam terug uit Hawaii en hebben heel veel leuke foto’s die je wilt niet gewoon laten zien aan je vrienden maar verbazen hen – maak een verbazingwekkende diavoorstelling. Stel je voor alle foto’s worden een voor een getoond met verschillende effecten, begeleid door muziek en uw opmerkingen. Met ImageBox elke foto ophoudt een momentopname, maar wordt het een levend onderdeel van de presentatie. Je vrienden zullen versteld staan! Denk niet over hoe moeilijk het is – u zult uw eerste diavoorstelling te maken in 6 minuten.

Er zijn softwareprogramma’s die u in staat om digitale foto’s er beter uitzien dan het echte leven door het verwijderen van ongewenste vlekken, moedervlekken, of rimpels. Experimenteer met de software om mensen of objecten uit de foto toe te voegen of te verwijderen. Nieuwe technologie biedt de mogelijkheid om een ??foto te veranderen zodat het lijkt als een olieverfschilderij, potlood schets, negatief, sepia, zwart-wit, houtskooltekening en een overvloed aan andere opties.

Hoewel het mogelijk is om een ??leven te maken als een fotograaf, de meerderheid van de camera gebruikers eenvoudig foto’s te nemen omdat ze ervan genieten. Het is waar dat de tijd niet stil zal staan. Het treiteren schoolgaande kinderen had gelijk toen ze reageerden op staart, “Maak een foto waarom doe je niet – het zal langer duren!”

Nu doe je hetzelfde – stop lezen en gaan een foto maken … het zal langer duren!