het mobiliseren van de back office web-enabling een desktop applicatie

Het is duidelijk dat de webomgeving veranderde bedrijfsprocessen. Nieuwe technologieën zijn ontstaan ??en zijn ontworpen om de banen van IT-beheerders en eindgebruikers te vergemakkelijken. Voordat web-enabled technologie, beheerders waren alleen in staat om een ??product-update of een service release op een client desktop installeren. Eindgebruikers, zoals veldwerkers, aanzienlijke productiviteit verloren tijd als gevolg van de ontoegankelijkheid tot informatie die is opgeslagen in de client / server-toepassingen.

In de huidige web-enabled markt, kunnen beheerders en eindgebruikers verbinding maken met een server op afstand via internet en draaien alle applicaties van overal in de wereld op elk moment van de dag. Web-enabled servers van de klant zorgen voor een minimale inzet, terwijl het onderhoud van IT-personeel en eindgebruikers zijn veel effectiever in hun dagelijkse taken als gevolg.

Mainstream web-enabled software producten zijn volledig web-browser gebaseerd. In principe, eindgebruikers hoeven niet langer gespecialiseerde software handmatig installeren. Web-browser gebaseerde producten maken gebruik van een scripttaal of browser plug-ins. Voorbeelden van scripting talen zijn PHP, ASP, Perl, Python en Ruby. Voorbeelden browser plug-ins onder a Java applet of een ActiveX component, die wordt gebruikt om de client verbinding.

Er zijn veel zaken te overwegen voor het omzetten van client / server-applicatie van een bedrijf om een ??volledig geïntegreerde web-enabled applicatie. Lees verder om de voordelen en overwegingen te leren.

voordelen

Uitvoering van webapplicaties is een haalbare kans te wijten aan de inherente betrouwbaarheid van het internet, de uitbreiding van bandbreedte capaciteit, beschikbaarheid van draadloze toegang, verbeteringen in de beveiliging architecturen-zoals VPN’s en firewall beveiligde computersystemen – en de steeds betere kosten versus prestatie-curve van computeronderdelen. Deze vooruitgang kan een organisatie aanzienlijke voordelen, waarvan sommige zijn te realiseren:

– De mogelijkheid om een ??applicatie altijd en overal toegang te krijgen zonder dat de kosten en complexiteit van alternatieve
– Lage kosten ontwikkeltools zoals MySQL (gratis) en PHP (gratis)
– Lage kosten voor ondersteuning in verband met de implementatie van applicatie-updates, het onderhoud en het oplossen van problemen

overwegingen

Als het gaat om computer intensieve functie-eisen, zoals grafisch ontwerp of de ontwikkeling van software, de traditionele client / server-architectuur is het beste mechanisme. De feature-rijke gebruikersinterface heeft een grote invloed op de gebruikerservaring, de efficiëntie en de prestaties van de toepassing. Door het programma zich op de computer van de eindgebruiker, meer functionaliteit mogelijk bovenop de gebruikersinterface stijl.

Andere web-enabling technologie overwegingen zijn:

– Bezorgdheid over client-sessies wordt verward, gehackt of misbruikt. Terwijl de web-enabled applicaties zijn niet volledig bewijs hacken, kunnen webapplicaties worden ontworpen om zeer veilig, de huidige technologieën bieden bescherming voor een breed scala van inbraken.
– Het is moeilijk toegankelijk buiten hardware en apparaten. Hoewel dit mogelijk is, het vereist speciale techniek en configuratie inspanningen.
– Er zijn potentiële instabiliteit problemen als gevolg van de installatie van de stuurprogramma’s van de desktop-applicatie of een andere vereiste software-updates.
– Web-enabled applicaties kan langzaam en ervaring downtime als gevolg van gegevens die worden verzonden over het netwerk kabels via gespecialiseerde scherm protocollen uitgevoerd.
– Extra inspanningen zijn nodig om ervoor te zorgen deze voordelen volledig worden gerealiseerd in een webtoepassing. Naast de verwachte storyboards, prototyping en usability studies, zullen de ontwikkelaars nodig hebben om instrumenten te verschaffen voor Web-based beheer, monitoring en tuning van de applicatie.

overzicht

De onderste regel van Web-enabled applicaties is om de banen van IT-beheerders en eindgebruikers makkelijker terwijl het verhogen van de productiviteit te maken. De keuze om te zetten van een client / server-applicatie naar een web-enabled applicatie is afhankelijk van de individuele corporatie behoeften. Web-based technologie is nuttig voor bedrijven die een gemakkelijk onderhoud en een relatief lage totale eigendomskosten willen zijn. Het is belangrijk om de voors en tegens van Web-enabled technologie te evalueren voordat het wordt omgezet. Organisaties overweegt conversie moet spreken met een gekwalificeerde conversie technologie provider om te helpen bij het evaluatieproces.