het monitoren van uw printer activiteiten kunt u geld besparen

Het is geen geheim dat printerfabrikanten geld verdienen op cartridges en niet op de printers. U koopt een nieuwe redelijk geprijsde inkjet of laser printer met een “starter set” van cartridges die alleen kun je een paar dozijn pagina’s afdrukken voordat je uitgeput. Op dit moment samen met u het leger van inkt verslaafden die betalen van $ 20 tot $ 500 voor een klein doosje van goedkope chemicaliĆ«n.

Wanneer ze verkopen u een nieuwe cartridge, ze beloven dat je zult in staat zijn om af te drukken ongeveer duizend “standaard pagina’s” met het. Helaas, “standaardpagina’s” alleen bestaan ??in een “standaard World”. Uw presentatie, een flyer of een typische webpagina zijn nooit beschouwd als “standaard”.

Vandaag, dit wordt geregeld door ISO / IEC 19752, 19798 en 24711. Ze meten opbrengst van een cartridge met behulp van een pagina met twee alinea’s tekst en een klein logo. Sommige van uw korte e-mails zal een perfecte “standaard pagina” te maken. Een typische webpagina zal gebruiken 5-10 keer meer toner of inkt en een foto zal je 20 keer meer van uw consumables gekost. Nota, dat de tests zijn gedaan met behulp van “standaard printerinstellingen”. Nu heb je een idee waarom 300 dpi een standaardinstelling voor de 1200 dpi printer kan worden.

Laten we eens kijken wat je het meest in je kantoor af te drukken. Je weet het niet zeker? De medewerkers simpelweg taken naar de printer via uw lokale netwerk en Windows biedt geen manier om dit te controleren? Om te beginnen met sparen we iets nodig hebben om uw printers te controleren. We hebben een programma dat het volgende zou doen:

* Meld u alle jobs printer in uw organisatie. Het logboek moet informatie voor elk document over de gebruiker, die het naar de printer, printerinstellingen, inkt / toner opbrengst en de kosten van deze printer job bij benadering bevatten.
* Bewaar alle documenten die gaan door de printer als afbeeldingen voor later herzien. U kunt niet vertrouwen op alleen de titels. U zult zich afvragen hoe vaak ze niet overeenkomen met de inhoud. Het is goed om veiligheidsredenen ook. Als u weet dat uw printer banen worden bewaakt, zult u twee keer nadenken voordat het afdrukken van informatie die niet bestemd is om te worden afgedrukt.
* Bedien alle printers in onze organisatie in een keer. We moeten gecentraliseerd log opslag en een enkele controle console.
* Wees toegankelijk via het netwerk. Bij voorkeur met een web browser voor gemakkelijkere toegang.

Er zijn verschillende printer monitoring tools op de markt beschikbaar. Toch is onze “opslaan als afbeeldingen” eis het verkleinen van de zoekopdracht naar slechts een van hen. Het lijkt de enige tool voor nu dat u automatisch archiveren banen uw printer als afbeeldingen laat zijn. Ondanks het duidelijke gebrek aan concurrentie, is het redelijk geprijsd. Prijzen beginnen bij $ 70. Precies de kosten van een cartridge voor onze laserprinter. Een goede deal omdat je zult snel besparen veel van hen …

Het programma heet O & K Print Watch.

Volgens de documentatie, kan het programma maximaal tegelijk te bedienen tot 700 printers. Het slaat uitgebreide informatie over elke afgedrukte document. U kunt eenvoudig achterhalen welke gebruiker van die computer elk document is afgedrukt. Hierdoor kunt u informatieve statistische rapporten te genereren. Bijvoorbeeld, kunt u een schema van de geraamde kosten drukken see voor elke computer gebruiker in uw organisatie voor een bepaalde periode.

O & K Print horloge is voorzien van een ingebouwde webserver. U kunt verbinding maken vanaf elke locatie met uw webbrowser om te controleren of de logboeken en statistische gegevens.

Als het niet lijkt te werken met Firefox, gebruikt Internet Explorer om verbinding te maken.

Het programma is verpakt met veel geavanceerde functies. Bijvoorbeeld, met O & K Print horloge kunt u afdrukken quota definiƫren voor uw gebruikers die afhankelijk zijn van een aantal verschillende parameters. U kunt het programma ook gebruiken als een geavanceerde printer wachtrij manager. Start / stop / kill printer banen, prioriteiten veranderen etc.

Als je serieus bent over het starten om te besparen op cartridges en papier zijn, downloaden van hun vrije proef en zie voor jezelf als het werkt voor jou.

Een paar tips over het vestigen van uw inktbesparende beleid:

* Gebruik de “Concept” afdrukmodus voor al uw interne documentatie.
* Stel het maximale aantal pagina’s voor gewone gebruikers om per ongeluk drukken van honderd pagina’s tellende document voorkomen.
* Vereist printen van webpagina’s in zwart / wit als kleur niet essentieel is voor de inhoud.
* Vraag uw collega’s om slechts een gedeelte van een webpagina af te drukken als ze niet de hele pagina nodig.
* Probeer het aantal keren dat u hetzelfde document afdrukt minimaliseren. Voorbeeld bekijken voordat het naar een printer sturen.