leren webontwikkeling zonder naar de universiteit

Start op de goedkope
Wanneer u het besluit om web development te leren, niet uit en koop de duurste set van programma’s op de markt. Hoewel Adobe maakt uitstekende web development titels, moet de startup ontwikkelaar leren om code te schrijven met producten die zijn meer basic. In essentie is het best om de harde manier leren. toepassing zoals Dreamweaver kan rookies om de layout alles in tabellen te moedigen, want het is makkelijk om je elementen te slepen op het scherm. In het begin kan het leren maken van een paar web-sites die goed uitzien, maar je nog steeds niet weet hoe de lay-out van een website op de juiste manier. Producten zoals Dreamweaver worden belangrijker wanneer je vooruit. Op dat moment, zal je in staat zijn om de high-end applicatie gebruiken om uw voordeel.

leer de basics: xhtml en css
is het verleidelijk om eerst leren technologie?n en Flash of Flex. Dit zijn enkele van de meest opwindende technologie?n op het net. Voor de rookie ontwikkelaar, heeft het meer zin om te beginnen met XHTML, en dan verplaatsen naar CSS. XHTML is de meest eenvoudige en meest gebruikte codering taal op het net, en CSS (Cascading Style Sheet) is een presentatie taal die is ontworpen inhoud kijk leuk om te maken. het is onmogelijk om een ??echt succes in de web-industrie zijn zonder een stevige grip op deze twee technologie?n.

rondhangen op web development forums
Iedereen heeft behoefte aan feedback en technologie verandert de hele tijd. het is makkelijk om links in het stof. De beste manier voor een rookie ontwikkelaar om goede feedback te krijgen en blijf up-to-date is om rond te hangen in web development forums. het is belangrijk om te zien wat andere ontwikkelaars over de hele wereld aan het doen zijn met webdesign. Forums toelaten om vragen van anderen die er al geweest zijn vragen. ze geven je ook een plek om te pronken met je werk en krijg kritieken van mensen die weten waar ze het over hebben.

bezoek zelfstudie web-sites
Hoewel gedrukte media is een geweldige plek om te leren over de ontwerp kant van het bouwen van webpagina’s, het is heel moeilijk om complexe computer code leren door te bladeren door de pagina’s van een boek. Wanneer je dit doet je alleen leren in drie richtingen, door het lezen. Tutorial web-sites zijn een beter antwoord. U zult een expert web developer werk aan het project te zien. U zult hun stem horen. U opent een browservenster, en doe het project zelf. Niets is effectiever dan dit proces van leren. is het mogelijk om een ??tutorial van een wereldklasse leraar op enige kwaliteit toepassingsprogramma die vandaag beschikbaar zijn. Lidmaatschappen aan zelfstudie web-sites zijn veel minder duur dan de meest betaalbare design school. De kans groot dat de lessen zullen meer up to date zijn.

Web-ontwikkelaars hebben een mooie taak het bevorderen en helpen van mensen in hun eigen medium gedaan. Profiteer van de gratis en goedkope online tutorials, leren de basis codering talen, en hangen met die verder op de weg. Je hoeft niet om de dop van $ 300 of meer per credit uur naar de web development vak te leren.