managed IT services tips – de best beoordeelde software van 2010

Of u nu een huis of kantoor computer gebruiker, managed IT services is iets wat je in overweging genomen hebben op een bepaald punt. Misschien is uw computer heeft een virus, of je nodig om een ??netwerk van applicaties in uw werkruimte te installeren – of u al overweegt de beste programma’s om uw vaak veeleisende behoeften. Hoe het ook zij, software sourcing is een van de vele diensten die managed IT services bestaat uit, en vaak bent u in staat om de beste groothandelsprijzen eerder dan forking enorme hoeveelheden door te gaan door detailhandelaren of winkels te krijgen.

Hier zijn enkele van de beste software programma’s 2010’s die het meest waarschijnlijk worden ge?nstalleerd door beheerde IT-diensten over de hele wereld:

? google chroom

Google heeft gebracht van hun eerste besturingssysteem in de vorm van chroom, waarvan wordt gezegd dat het vooral geschikt voor netbooks vanwege het feit dat het meestal web-based, wat betekent dat het vereist weinig geheugenruimte. Als een kanshebber voor Apple en Windows in de OS sfeer, Chroom is een om naar te kijken – kijk uit voor de toekomst in browser based computing.

? Microsoft Internet Explorer 9 (IE9)

In termen van browsers, zullen er altijd mensen die liever Internet Explorer dan Firefox, Chrome, Opera en andere browsers. IE9 brengt alle features van eerdere versies, met een groot aantal extra functies die moeten aanspreken gebruikers. Een van de grootste drawcards is het aanzienlijk versnellen webapplicaties, die goed kan een beslissende factor zijn voor hen die ervoor kiezen tussen IE9 en Firefox opties.

? mozilla firefox 4

Hou ervan of haat het, Firefox blijft een van de meest populaire browsers voor veel gebruikers. Managed IT services vaak de voorkeur Firefox vanwege de verbeterde functies en betere mogelijkheden voor web-based ontwikkeling, zoals coderen en programmeren, terwijl de gebruikers de voorkeur aan het voor haar gemakkelijk te gebruiken functies en eenvoudige functionaliteit te gebruiken. De nieuwste versie is ook mobieler klaar, waardoor het ideaal is voor smartphones.

? nieuwe apple os

Niet achter te blijven, is Apple gekletst om het vrijgeven van een gloednieuwe Apple-besturingssysteem. Veel software-experts zijn al raden over wat OS / UI zal dit apparaat te laten werken. Sommigen zeggen dat het zal het volledige OS X te draaien, terwijl anderen zijn onvermurwbaar dat het de iPhone OS zal gebruiken. Apple-fans zullen zeker dit nieuwe OS gaan geven, vooral met de iPad en de nieuwe iPhone 4G gadgets maken van golven over de hele wereld.

? location based services

Of u nu al uitzetten nieuwe vorderingen en maak je jezelf burgemeester van al je favoriete restaurants en bars op Four Square, het aanpassen van uw Twitter-updates op uw locatie of gewoon het gebruik van sociale media om vrienden in de buurt, zijn location based services maken van een enorme plons dit jaar . Aangezien mobiele internet wordt zo veel toegankelijker voor meer mensen, doet de talloze opties, zoals geo gerichte tweets en andere leuke GPS-enabled software-opties waarmee u in contact blijven met je netwerk, tot aan de co ordinaten.

Voor meer informatie over extra uitstekende software te leren releases dit jaar die kunnen helpen met zakelijke of persoonlijke computer nodig heeft, praat dan met uw beheerde IT-services bedrijf om uit te zoeken welke opties het beste past bij uw behoeften.