stap voor stap uitleg over hoe je spreadsheet te vergelijken met een andere

Als u werkt met spreadsheets, kunt u de tijd tegenkomen wanneer je nodig hebt om spreadsheet te vergelijken met een andere. Dit is vrij handig vooral voor diegenen die behoefte hebben om de verschillen en de overeenkomsten tussen twee of meer werkbladen krijgen. Dit is een werkwijze voor het analyseren of de ingevoerde gegevens correct zijn. Plus, dit is ook handig voor degenen die problemen hebben bij het opsporen van de veranderingen die zijn aangebracht op hun spreadsheet-bestanden. Om voor u om twee spreadsheets te vergelijken, moet u gebruik maken van de ingebouwde tools voor het vergelijken van spreadsheets in de toepassing die u gebruikt.

Spreadsheets zijn computertoepassingen die u voorzien van een virtuele manier van het maken van boekhoudkundige werkbladen. Zij worden vaak gebruikt voor het berekenen aantallen en ordenen van gegevens. U kunt ze ook gebruiken voor het in kaart brengen en het weergeven van de grafische interpretatie van gegevens. Er zijn veel elektronische rekenbladen vandaag zodat u ze kunt gebruiken om de vergelijking te starten.

De eerste stap is natuurlijk om de documenten die u wilt vergelijken en vervolgens gebruik maken van de spreadsheet is gebouwd in optie vergelijken openen. Als u Excel gebruikt als uw spreadsheet, het beste wat je kunt doen is om de Compare Side by Side-functie gebruiken. Echter, moet u ervoor zorgen dat u de twee documenten die u wilt vergelijken hebben geopend. Anders zal de optie niet aanklikbaar. Wat je moet doen om te beginnen met spreadsheet te vergelijken is door te klikken op Venster, dat is in het menu werkbalk en selecteer vervolgens de optie voor Naast elkaar vergelijken. U moet het bestand in het dialoogvenster te selecteren. Te beginnen, drukt u op OK.

Als je eenmaal in de Compare Side by Side-optie, kunt u ervoor kiezen om een ??andere eigenschap die de Synchroon schuiven te activeren. Zoek gewoon op het pictogram in het menu, zodat u kunt beginnen met de muisaanwijzer te navigeren in het eerste document terwijl het doen van het zelfde ding aan de andere kant. Als u niet wilt dat deze functie in te schakelen, kunt u nogmaals op het pictogram en vervolgens de synchrone scrollen zal direct worden uitgeschakeld.

U kunt er ook voor kiezen om de positie van het venster te resetten door te klikken op de optie “Reset Position Venster”. Dit wordt ook gevonden in de Compare Side by Side menu. Wat dit betekent is dat de positie van het document bijzonder de tweede door het op de top van de eerste zal veranderen. Natuurlijk zal het eerste document niet worden belemmerd in het oog van de gebruiker. U kunt dit ongedaan maken door te klikken op dezelfde icoon. Let echter op dat er behoefte is aan de muisaanwijzer te wijzen op de cel in het werkblad dat u wilt plaatsen op de top van de andere.

Als u klaar bent met de vergelijking proces, kunt u het menu te sluiten door middel van het klikken op het pictogram met de naam “Dichtbij Side by Side.” Maak je geen zorgen, want de documenten geopend, zelfs als u de functie al hebt gesloten zal blijven. Nu, kunt u ook gebruik maken van andere nutsbedrijven, die u helpen spreadsheet te vergelijken. U vindt goede spreadsheet vergelijken software online die u kunt gebruiken om twee of meer werkbladen tegelijkertijd vergelijken.